Waar zijn colportage stickers handig voor?

Colportage stickers, wat voor jou?

Het huis waar jij in woont moet voelen als thuis, toch zijn er veel ergernissen die een huisbewoner moet ondervinden op wekelijkse basis. Veel van deze frustraties hebben te doen met wat er rond de voordeur gebeurt. Gelukkig is er voor veel van deze problemen een gemakkelijke oplossing: de colportage sticker.

Colportage stickers zijn stickers die je op jouw deur of brievenbus plakt om te laten weten wat wel en wat niet gewenst is bij jou aan huis. Colportage stickers zijn verkrijgbaar met verschillende teksten, zodat je altijd het juiste signaal af kan geven.

colportage sticker

Colportage stickers tegen verkopers

Dit is één van de meest voorkomende ergernissen van huisbewoners. Zodra je rustig thuis bent wordt er uit het niets onverwacht aangebeld. Zodra je opendoet staat er een jongen en vrouw om jou een scherp aanbod te doen van een nieuw energiecontract of beveiligingssysteem. Natuurlijk is dit uiteindelijk helemaal niet beter, en de verkopers die aanbellen doen dit alleen omdat zij een percentage krijgen van de forse verwachte winst van jouw geld. Met een sticker die duidelijk aangeeft dat deze mensen niet gewenst zijn kan je deze verkopers meestal goed mijden.

Voorkom pakketpost voor van de buren met een colportage sticker

Waarschijnlijk heb jij dit ook wel eens gedaan: Iets gekocht op het internet. Zodra je op het internet iets koopt krijg je dit meestal binnen een aantal dagen bij jou thuis. Je zorgt ervoor dat je netjes thuis bent tijdens de verwachte aankomsttijd van dit pakketje. Toch doen heel veel mensen dit niet. Ze bestellen van alles, maar zijn vervolgens niet thuis om dit in ontvangst te nemen omdat de buren toch wel thuis zijn. Dit is natuurlijk niet alleen heel vervelend voor jou, het is ook nog eens oneerlijk. Met een colportage sticker die duidelijk aangeeft dat jouw huis niet bereidt is om andermans pakketen in ontvangst te nemen, zal jij hier ook niet meer lastig mee worden gevallen.

Weer geloofsovertuigers met colportage stickers

Geloofsovertuigers komen in veel vormen en maten, toch is de meest voorkomende geloofsovertuiger de Jehova getuige. Deze mensen komen meestal rond vervelende tijden langs om jou over hun Heer te vertellen en hun geloof te verkondigen. Het is dan ook volkomen begrijpelijk dat jij dit soort praktijken niet aan jouw huis wil hebben. Gelukkig is er een colportage sticker die specifiek aangeven dat geloofsovertuigers niet gewenst zijn aan jouw huis.